Menu
Your Cart

O nas

Podjetje ŽGAJNER SERVIS d.o.o., s sedežem v Rogaški Slatini, Spodnje Sečovo 14, smo ustanovili leta 1993. Vsekakor gre za pravi prodajno-servisni center, ki temelji na načelu vse na enem mestu. Zaposleni v našem podjetju skrbijo za kvalitetno opravljene storitve, prav vsak izmed 4 zaposlenih je usposobljen za svoje delo, saj se zavedamo pomembnosti, znanja in popolnega obvladovanja svojega področja dela.

 

Na odločitev, da spremenimo našo ponudbo, katera se nanaša na servisiranje osebnih in dostavnih vozil so možno vplivale potrebe in želje naših strank, katere iščejo vrhunsko kvaliteto po primernih in ugodnih cenah.
V ta namen smo prilagodili našo ponudbo v različnih cenovnih razredih za enako storitev, torej lahko stranka sama izbira ali se bo odločila za originalne rezervne dele ali za originalom enakovredne rezervne dele.
Pri vgradnji teh rezervnih delov in ob upoštevanju metod servisiranja in popravil originalnih proizvajalcev, ostane vaše vozilo še naprej v garanciji. Torej ni nujno, da servisirate vaše vozilo v tako imenovanih pooblaščenih servisih za bistveno višjo ceno.
Vse skupaj temelji na evropski zakonodaji; uredba o skupinskih izjemah (vsi) 1400/2002/ec, ki je začela veljati 1. Oktobra 2002 in leta 2010 vključila še dodatna določila. Uredba je zakonodajni okvir za distribucijo motornih vozil in njihovo servisiranje.


Po tej uredbi imate lastniki vozil pravico svoje vozilo servisirati in vzdrževati v servisni delavnici po lastni izbiri.

Izjavljamo, da so navedena morebitna imena blagovne znamke, kataloške številke, simboli, oznake, modeli, slike, itd. izključna last blagovne znamke, sami pa jih omenjamo zgolj za prepoznavanje naše ponudbe s strani končnega kupca!

 

Pri nas Vam nudimo: vrhunsko vzdrževanje in popravila vašega vozila po pošteni ceni.

 

Kakšne so torej naše prednosti?

1. NIŽJE CENE SERVISIRANJA, saj vam vozila ni potrebno servisirati na pooblaščenih servisih, katerih storitve so pogosto dražje.

2. ZAGOTOVLJENA GARANCIJA PROIZVAJALCA VOZILA, saj vam kljub izbiri našega servisa le-ta ne preneha veljati.

3. VGRADNJA ORIGINALNI REZERVNIH DELOV PO NIŽJIH CENAH, saj dobavitelji rezervnih delov prve vgradnje lahko zdaj tudi samostojno nastopajo na trgu s svojimi blagovnimi znamkami in ne pod imenom precenjenih blagovnih znamk proizvajalcev avtomobilov.

4. HITRA STORITEV, vključeni smo v distribucijsko mrežo rezervnih delov, ki servise na dnevni bazi zalagajo s potrebnimi avtodeli.

5. USPOSOBLJENI KADER IN TEHNOLOŠKO OPREMLJENE DELAVNICE

6. ENOLETNO JAMSTVO NA KUPLJENE REZERVNE DELE IN OPRAVLJENE STORITVE.

7. SERVIS V BLIŽINI VAŠEGA DOMA.

 

Piškotki
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.